Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣοκαριστικός τραυματισμός του Κέντρικ Ναν, που χάνει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη μία ρήξη έσω μηνίσκου σε ατομική προπόνηση στις ΗΠΑ και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει το training camp των πράσινων.
Η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται σε διάστημα 6-8 εβδομάδων.
Σε επίσημη ενημέρωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρει: «Ο Κέντρικ Ναν υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια των ατομικών προπονήσεών του στις ΗΠΑ και άμεσα, την Τετάρτη (19/8) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής μηνισκεκτομής. Ευχόμαστε στον αθλητή μας ταχεία ανάρρωση».
Διαβάστε επίσης:
Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης
Τι είναι η «κρίση απουσίας» που προκάλεσε δύο φορές την λιποθυμία του Μουσιάλα – Τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.