Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣυναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα στην ΠΑΘΕ στο 292 χλμ, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε φορτηγό όχημα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Μικροθηβών και Αλμυρού Μαγνησίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thenewspaper.gr, οι φλόγες εκδηλώθηκαν στο ρυμουλκούμενο του φορτηγού, το οποίο μετέφερε μονωτικά υλικά, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να πάρει γρήγορα διαστάσεις.
Η φωτιά επεκτάθηκε και στη βλάστηση δίπλα στον αυτοκινητόδρομο, με δέντρα κατά μήκος της ΠΑΘΕ να τυλίγονται στις φλόγες, γεγονός που προκάλεσε πρόσθετη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων προκειμένου να περιοριστεί το μέτωπο και να αποτραπεί περαιτέρω εξάπλωσή του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης και των επιχειρήσεων κατάσβεσης πραγματοποιήθηκε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη τόσο με τις φλόγες στο ρυμουλκούμενο όσο και με τις εστίες που δημιουργήθηκαν στη βλάστηση δίπλα στο οδόστρωμα.
Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο φορτηγό διερευνώνται.
Διαβάστε επίσης
Τρεις νεκροί σε τροχαίο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά από σύγκρουση μηχανών
Συναγερμός στο Λιμενικό για ακυβέρνητο ιστιοφόρο με δύο επιβαίνοντες στη Σύμη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.