search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.09.2026 12:19
MENU CLOSE

F1 MADRING: Πρεμιέρα στη Μαδρίτη, όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο GP

11.09.2026 12:06
f1_madrid_1109_1920-1080_new
credit: AP

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Η Formula 1 κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο ιστορική πρεμιέρα στο MADRING, τη νέα πίστα της Μαδρίτης που φιλοξενεί για πρώτη φορά το GP Ισπανίας.

Η Formula 1 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-13 Σεπτεμβρίου, και αυτή τη φορά το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στη μάχη μέσα στην πίστα. Το Grand Prix Ισπανίας μετακομίζει στη Μαδρίτη, με το ολοκαίνουργιο MADRING να κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους 22 οδηγούς να καλούνται να μάθουν από το μηδέν μία πίστα που κανείς τους δεν έχει αγωνιστεί ξανά. 

Πρόκειται παράλληλα για την επιστροφή της Formula 1 στη Μαδρίτη έπειτα από 45 χρόνια. Η ισπανική πρωτεύουσα είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν αγώνες στο Jarama, όμως το MADRING αποτελεί ένα εντελώς νέο κεφάλαιο, καθώς έχει κατασκευαστεί γύρω από το συγκρότημα της IFEMA MADRID και συνδυάζει χαρακτηριστικά μόνιμης και αστικής πίστας.

Διαβάστε περισσότερα στο autotypos.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο νέος κινητήρας της Renault δουλεύει και κάτω από το νερό – Με ποια κινεζική μάρκα συνεργάστηκε

Ανοιχτό πορτμπαγκάζ με φορτίο: Πόσο μπορεί να προεξέχει και πότε χρειάζεται ειδική πινακίδα

Σχεδόν 7 στα 10 καινούργια αυτοκίνητα είναι SUV – Γιατί τα επιλέγουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.09.2026 12:18