search
ΠΕΜΠΤΗ 17.09.2026 12:12
MENU CLOSE

Το Volkswagen B-SUV που είναι 4.570 ευρώ φθηνότερο στην Ελλάδα από τη Γερμανία – Ξεκινά κάτω από 19.000 ευρώ

17.09.2026 11:18
volkswagen_1709

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ένα coupé B-SUV της Volkswagen κοστίζει λιγότερο στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία, με τη διαφορά στις τιμές εκκίνησης να ξεπερνά τις 4.500 ευρώ.

Η σύγκριση των τιμών ενός καινούργιου αυτοκινήτου μεταξύ διαφορετικών χωρών μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Στην περίπτωση του Volkswagen Taigo, η ελληνική αγορά έχει ένα αξιοσημείωτο προβάδισμα: το μικρό SUV με την coupé σιλουέτα εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Volkswagen Ελλάδας με τιμή εκκίνησης 18.990 ευρώ, όταν η αντίστοιχη γερμανική σελίδα αναγράφει 23.560 ευρώ. Η απόσταση μεταξύ των δύο ποσών είναι 4.570 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο autotypos.gr

Διαβάστε επίσης:

Πόσο διαρκεί το πορτοκαλί φανάρι στην Ελλάδα – Τα δευτερόλεπτα που κάνουν τη διαφορά

Ποιες είναι οι ψηλότερες τιμές καυσίμων που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και πότε – Βενζίνη, diesel, αέριο

Μήνυμα ΕΕ προς Κίνα: Μειώστε εθελοντικά τις εξαγωγές υβριδικών αυτοκινήτων, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 17.09.2026 12:10