search
ΤΕΤΑΡΤΗ 07.10.2026 11:33
MENU CLOSE

Επέστρεψε στον Πειραιά το «Champions League Jet 2» – 35χρονος επιβάτης μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»

07.10.2026 10:51
LIMANI_PIREA

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο «Champions League Jet 2», προκειμένου να αποβιβαστεί 35χρονος επιβάτης που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Θήρα και Ηράκλειο, όταν κρίθηκε αναγκαία η επιστροφή του για την ασφαλή μεταφορά του ασθενούς.

Μετά την άφιξη στον Πειραιά, ο 35χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο».

Το «Champions League Jet 2» απέπλευσε στη συνέχεια εκ νέου, συνεχίζοντας κανονικά το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή ο Καμπούρης και η σύζυγός του για την απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ – «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» δήλωσε

Καβάλα: Μετά τον θάνατο του 16χρονου, ανακαλούνται άδειες σε 11 γήπεδα – Κατόπιν εορτής οι έλεγχοι ασφαλείας, ποιους βαραίνει η ευθύνη

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων για τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης στους Αμπελόκηπους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07.10.2026 11:33