search
ΤΕΤΑΡΤΗ 07.10.2026 11:32
MENU CLOSE

Στον ανακριτή ο Καμπούρης και η σύζυγός του για την απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ – «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» δήλωσε

07.10.2026 10:49
kampouris-gada

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Για «σκευωρία» φώναζε ο Φίλιππος Καμπούρης κατά την έξοδό του από την ΓΑΔΑ κι ενώ οδηγούνταν στην Ευελπίδων όπου απολογείται αυτή την ώρα στον ανακριτή.

Ο παρουσιαστής και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ανακρίνεται μαζί με την σύζυγό του για τις απάτες με εικονικές εταιρίες, μέσω των οποίων απέφευγε να δίνει τις εισοφρές στον ΕΦΚΑ, προακλώντας ζημιά άνω των 5 εκατομμυρίων στο δημόσιο.

Χρησιμοποιούσε -μαζί με τη σύζυγό του- αχυράνθρωπους και έκοβα εικονικά τιμολόγια, ακόμη και σε βάρος υπαλλήλων του.

Βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ, είπε στις κάμερες: ««Είμαι αθώος, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες, είναι σκευωρία».

Έρευνα για ξέπλυμα χρήματος

Εν τω μεταξύ, παράλληλα με την έρευνα της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, βρίσκεται σε εξέλιξη και έρευνα για ενδεχόμενη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες μετά από ειδοποίηση ελληνικής τράπεζας, λόγω σειράς συναλλαγών που φέρονται να πραγματοποίησαν ο Καμπούρης και η σύζυγός του.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκαν μεταφορές χρημάτων και αναλήψεις, ενώ οι ελεγκτές έφτασαν μέχρι και στο Βέλγιο, όπου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιπλέον συναλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Καβάλα: Μετά τον θάνατο του 16χρονου, ανακαλούνται άδειες σε 11 γήπεδα – Κατόπιν εορτής οι έλεγχοι ασφαλείας, ποιους βαραίνει η ευθύνη

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων για τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Κέρδισε την 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07.10.2026 11:31