search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:27
MENU CLOSE

Για ληστείες κατά συρροή διώκεται ο Γεωργιανός που ελέγχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

18.05.2021 14:45
glyka nera new

Ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή εξέδωσε η 11η Τακτική Ανακρίτρια σε βάρος του 36χρονου Γεωργιανού, που συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο και εξετάζεται από τις αρχές ενδεχόμενη εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η δικαστική λειτουργός εξέδωσε χθες το ένταλμα που αφορά ληστείες αλλά και το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και έτσι σήμερα ο 36χρονος αλλοδαπός θα μεταχθεί στα δικαστήρια, ώστε -αφού εκτελεστεί το ένταλμα- να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο 36χρονος που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη ο Γεωργιανός – «Δεν έχω ιδέα»

Μπακογιάννης για το… καπάκι στη σύριγγα: Αδιάφορη η κριτική της Ακρίτα – Η συγγνώμη της δημοσιογράφου

Όσα γνωρίζουμε για την «αθηναϊκή» μετάλλαξη – Τι λένε οι ειδικοί, πού διαφωνεί ο Μαγιορκίνης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:26