search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:53
MENU CLOSE

Μηνυτήρια αναφορά κατά της Σοφίας Νικολάου από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

18.05.2021 12:46
mhnysi

Μηνυτήρια αναφορά κατά της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στο Άρειο Πάγο βρέθηκαν τρεις τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά της Σοφίας Νικολάου.

Οι απευθείας αναθέσεις

Οι Θεόφιλος Ξανθόπουλος (Δικαιοσύνης), Χρήστος Σπίρτζης (Προστασίας του Πολίτη) και Παύλος Πολάκης (Διοικητικής Διαφάνειας), συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο Εμμ. Καπνισάκη, υπέβαλλαν στον εισαγγελέα την αναφορά για το αδίκημα της απιστίας κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την αναφορά η Σοφία Νικολάου, με την επίκληση της «ανάγκης αντιμετώπισης της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID -19 στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας», προέβη σε 28 απευθείας αναθέσεις προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας και καθαριότητας και υπηρεσιών καθαρισμού, συνολικού ποσού 3.892.181,29 ευρώ, από τις οποίες προκλήθηκε ζημιά εις βάρους του Δημοσίου, υπολογιζόμενου ύψους 2.191.561,46 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα

Όσα γνωρίζουμε για την «αθηναϊκή» μετάλλαξη – Τι λένε οι ειδικοί, πού διαφωνεί ο Μαγιορκίνης (video)

Κόντρα Ρουσόπουλου – Μπαλάφα για την κατάθεση Καλογρίτσα και το… «ΣΥΡΙΖΑ TV» (Video)

Στο Ισραήλ ο Δένδιας – Συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42