search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Η Google ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα

20.05.2021 21:45
GOOGLE

Η Google κάνει ένα βήμα έξω από τον ψηφιακό κόσμο για να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα λιανικής, στη γειτονιά της Chelsea στη Νέα Υόρκη.

Οι πόρτες του καταστήματος θα ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Στο κατάστημα οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν και να αγοράσουν προϊόντα, όπως τα τηλέφωνα Pixel, τα αξεσουάρ «έξυπνου» σπιτιού Nest και τις συσκευές Fitbit ή να παραλάβουν αντικείμενα που έχουν παραγγείλει από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Οι εργαζόμενοι θα είναι διαθέσιμοι για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να έχουν οι καταναλωτές με τις συσκευές τους. Στο κατάστημα θα εργάζονται περισσότεροι από 11.000 υπάλληλοι.

Η Google βρέθηκε κοντά στο άνοιγμα τοποθεσιών λιανικής αρκετές φορές στο παρελθόν – προσπάθησε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τα Apple Stores με την Google Barges στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κοντά στο άνοιγμα ενός καταστήματος στο Σικάγο το 2018.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ-Ρωσία: Πρώτη συνάντηση Μπλίνκεν-Λαβρόφ σε ουδέτερο έδαφος

Σύνοδος κορυφής Πούτιν – Μπάιντεν στην Ελβετία;

Μήνυμα Πούτιν προς κάθε κατεύθυνση: Οι διοργανωτές προκλήσεων κατά της ασφάλειάς μας θα το μετανιώσουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:32