search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Τριανταφυλλίδης: Το εργασιακό θα λυθεί με εκλογές (Video)

26.05.2021 14:31
triantafillidis_new

«Το εργασιακό θα λυθεί με εκλογές», τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Α. Τριανταφυλλίδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις τόνισε πως «αν ο ελληνικός λαός θέλει τις απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση του οκτάωρου και θέλει να δουλεύει αλά Λαυρεωτικά «ανατολή ηλίου – δύση ηλίου», για ένα πιάτο φαγητό, βεβαίως και έχει όλη την «ευχέρεια» να ψηφίσει αυτόν που το «εγγυάται».

Άρα το εργασιακό θα λυθεί με εκλογές. Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο θα κριθεί την ώρα που θα ζητήσουμε και θα αποδεχθούμε με σεβασμό την εκτίμηση και την τελική απόφανση του ελληνικού λαού».

Ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Διεμφυλικό άτομο διόρθωσε το φύλο του με αίτηση στο Ειρηνοδικείο

Εμβολιασμοί: Έκτακτη συνεδρίαση ειδικών για το AstraZeneca μετά τα περιστατικά θρομβώσεων

Θεσσαλία: Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε, βασάνισε και εγκατέλειψε γυμνό και ξυπόλυτο στο κρύο ερωτικό αντίζηλό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:49