search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Συγκλόνισε το φινάλε – Εγκαταλείπουν το Διαφάνι οι Σεβαστοί

04.06.2021 08:48
agries_melisses_new

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες με τον Μιλτιάδη να αφήνει την τελευταία του πνοή κάτω από το δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο γιος του, Γιάννος.

Ο θάνατός του, όπως και η αυτοκτονία της Ανέτ εξόργισαν όλο το χωριό με τους κατοίκους του Διαφανίου να ξεσπούν κατά του Δούκα και της Μυρσίνης.

Μάλιστα, τα ίδια τους τα παιδιά ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που με κραυγές απαίτησαν να εγκαταλείψουν το χωριό, λέγοντας πως πλέον είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο τους.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη φεύγουν, λοιπόν, από το Διαφάνι. Θα πάνε σε ένα μεγάλο αρχοντικό στη Λάρισα, το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ήταν το σπίτι που θα πήγαινε η Πηνελόπη με τον Κλεομένη όταν παντρεύτηκαν, ενώ αργότερα είχε απειλήσει ο Δούκας τη Μυρσίνη ότι θα την στείλει εκεί. Αυτό το σπίτι δεν το έχουμε δει.

Στο μεταξύ, στον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας. Το αρχοντικό στο Διαφάνι, το σπίτι που έως τώρα βλέπαμε την οικογένεια Σεβαστού, παραχωρείται στον Ακύλα Μεγαρίτη τον οποίο ενδσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Σκληρός χουντικός, φασίστας, επικεφαλής της οργάνωσης των Αβάντων, μετακομίζει σε αυτό το σπίτι με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά.

Στον 3ο Κύκλο, οι ανατροπές θα κυριαρχήσουν, ενώ οι τηλεθεατές θα δουν πολλά νέα πρόσωπα να “εισβάλλουν” στο Διαφάνι.

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεθέαση: Η ανατροπή του Mega – H κόντρα των μεγάλων καναλιών

Εξώδικο του Βαξεβάνη σε thetoc, capital, και Καψή για τα 3 εκατ. του Καλογρίτσα

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «υποκλίνεται» στη σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06