search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Ποιος ήταν ο 45χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος (Video)

16.06.2021 19:20
katerini

Τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο έφερε ο 45χρονος, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω από νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα, στην Κατερίνη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την αστυνομία, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Κομμωτής ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν κομμωτής στο επάγγελμα. Ο άνδρας είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό από την Αυστραλία, ενώ στο παρελθόν ήταν χρήστης ουσιών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 45χρονου. Ο πατέρας του θύματος και ένας φίλος του, τον αναγνώρισαν από τις παντόφλες και τα ρούχα του. Η αδελφή του, με την οποία ζούσαν μαζί, μίλησε στο Mega για τον χαμό του.

«Από προχθές τον ψάχναμε, το τηλέφωνό του ήταν κλειστό, απενεργοποιημένο. Γενικά, δεν απομακρύνονταν πολύ, τώρα… και γι’ αυτό μας φάνηκε και παράξενο κιόλας που έλειπε τόσες ώρες, αλλά… υποθέσαμε ότι θα είναι κάπου, εδώ γύρω, σε κάποιον φίλο του… αλλά δεν φανταζόμασταν κάτι τέτοιο. Τον βρήκαν πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας, καμένο, δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, δεν μας άφησαν να τον δούμε… Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου. Θα τιμωρηθούν», λέει η αδερφή του 45χρονου.

Στο πλευρό των ναυτεργατών οι επιβάτες: «Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο» (video)

Καταγγελία: Εταιρεία επιχειρεί να τρομοκρατήσει εργαζόμενους ενόψει της απεργίας

«Παράνομη» η απεργία… μέχρι τις 10 το πρωί – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29