search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:00
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Τι θα ισχυριστεί στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος – Πώς προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες (Video)

21.06.2021 08:22
glyka-nera-2-new

Την εικόνα της οικογένειας που ζούσε την απόλυτη ευτυχία επιχειρούσε να δημιουργήσει στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος, παριστάνοντας τον χαροκαμένο σύζυγο, στα τέλη του Μαΐου.  

Συγκεκριμένα, σε κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς με ημερομηνία 28 Μαΐου, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στην προσπάθειά του να συγκαλύψει το έγκλημά του, σκιαγραφεί με αριστοτεχνικό τρόπο, την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού που είχε μπει στη διαδικασία να αποκτήσει μια δίκη του οικογενειακή εστία. Όπως καταθέτει, μαζί με την γυναίκα του είχαν προχωρήσει στην αγορά ενός οικοπέδου.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του 32χρονου, πρόκειται για μια αγορά που έγινε πέντε ημέρες πριν ο ίδιος δολοφονήσει την Καρολάιν. 

«Η τιμή που κλείσαμε ήταν στις 55.000 ευρώ …Αρχικά με ένα προσύμφωνο που είχαμε κάνει είχαμε δώσει 3.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα τα έδωσα την ημέρα που κάναμε τα συμβόλαια στο συμβολαιογράφο. Θυμάμαι ήταν Πέμπτη, μετά την μεγάλη εβδομάδα, δηλαδή 6 Μαΐου 2021» είχε πει, αναφερόμενος στα όνειρα που είχε σκοπό να πραγματοποιήσει με το θύμα.

«Είχαμε μπει σε μια ροή στην ζωή μας και κάναμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ένα από αυτά ήταν αγοράσουμε το δικό μας σπίτι, ώστε να είμαστε πιο άνετα στο δικό μας χώρο. Έτσι λοιπόν περίπου τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι. Κοιτούσαμε περιοχές στα Μεσόγεια Αττικής. Στην αρχή είδαμε κάποια σπίτια ήδη χτισμένα, όμως επειδή δεν μας αρέσει κάποιο σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι καλύτερο να φτιάξουμε το δικό μας, όπως το θέλαμε» 

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος αναφέρει επίσης ότι επρόκειτο να αναθέσουν την κατασκευή του σπιτιού σε κατασκευαστική εταιρεία, έναντι 190.000 ευρώ.

«Θέλω να σας πω ότι τα ποσά αυτά που λέμε δηλαδή 190.000 ευρώ για την κατασκευή και 55.000 ευρώ για το οικόπεδο, ήταν χρήματα που δεν τα είχαμε όλα αλλά πήραμε δάνειο. Συγκεκριμένα, υπήρξε προέγκριση του δανείου όπου περιμένουμε να εγκριθεί τελικώς το ποσό των 160.000 ευρώ» λέει στους αστυνομικούς και συνεχίζει: «Ουσιαστικά κάποια χρήματα που είχα εγώ στην τράπεζα με την χρηματική βοήθεια των γονιών μου και το γονιών της Καρολάιν, όλα μαζί θα έμπαιναν σε ένα κοινό, ας πούμε, ταμείο που θα συμπληρώνει το δάνειο για το σπίτι. Όλα αυτά τα χρήματα είναι στην τράπεζα εκτός από περίπου πάνω κάτω 10.000 ευρώ τα οποία είχαμε σπίτι και είναι αυτά που πήραν αυτοί που μπήκαν στο σπίτι….». 

Όπως βέβαια αποκαλύφθηκε αργότερα, μέσα από την ομολογία του εγκλήματός του, το ποσό των 10.000 ευρ ουδέποτε υπήρξε στο σπίτι του, ούτε φυσικά εκλάπη από ληστές που δήθεν εισέβαλαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών,

«Ήταν πολύ δημιουργική είχε χιούμορ και φαντασία»

Στην ίδια κατάθεση, ο 32χρονος περιέγραφε τις κοινές δραστηριότητες, που σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν ως οικογένεια, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του Καρολάιν

«Παρότι εδώ στην Αθήνα δεν είχε δικό της μεγάλο κύκλο φίλων, ερχόταν συχνά σε επαφή με τον δικό μου κύκλο. Σας λέω λοιπόν ότι τόσο οι πολύ στενοί μου φίλοι όσο και οι άνθρωποι που έκανα λιγότερο παρέα, όσοι από αυτούς την είχανε γνωρίσει την είχαν συμπαθήσει. ήταν μια κοπέλα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έπαιρνε πρωτοβουλίες έβρισκε λύσεις και ήταν δραστήρια. Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα. Είχα όνειρο να παντρευτούμε σε παραλία και αποφασίσαμε ότι θέλαμε ο γάμος να γίνει στην Πορτογαλία. Επειδή αυτό ήθελε εξαιρετική οργάνωση από πρακτικά ζητήματα μέχρι τελείως διαδικαστικά, σας λέω ότι σε ένα ποσοστό 80% το οργάνωσε αυτή μέσω τηλεφώνου Τα είχε αναλάβει και τα έκανε όλα τέλεια η Καρολάιν…» λέει στους αστυνομικούς ενώ αναφέρεται και στα μαθήματα οδήγησης που έκανε η 20χρονημ δίνοντας στους αστυνομικούς τα στοιχεία της σχολής οδηγών, ακόμη και όλων των εργατών ή τεχνικών που είχαν καλέσει στη μεζονέτα για διάφορες δουλειές του σπιτιού τους.

«Η Καρολάιν στην αρχή πήγαινε στο πανεπιστήμιο Πειραιά που σπούδαζε, όμως από όταν έμεινε έγκυος σταμάτησε να πηγαίνει γιατί δεν μπορούσε άλλο και γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο. Ειδικά, δε, από όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν συνέχεια με την μικρή και όταν επέστρεφα εγώ από τη δουλειά ή όταν δεν πήγαινα, ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε διάφορες δουλειές και βόλτες με την μικρή, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα πόδια, που ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης είχαμε και συνδρομή στο Αττικό Πάρκο όπου πηγαίναμε πολύ συχνά» 

Μάλιστα, δε διστάζει να προσφέρει στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο. 

«Όπως μου είπατε θα χρειαστεί να σας δώσω για λίγες μέρες το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κρατήσετε όσο χρειαστεί», είχε καταθέσει χαρακτηριστικά, θέλοντας ίσως να απομακρύνει τους «προβολείς» της έρευνας από τον ίδιο.

Απολογείται την Τρίτη ο συζυγοκτόνος

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε αναβολή για την Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπερασπιστική του γραμμή δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση, καθώς αναμένεται να δηλώσει για ακόμη μια φορά μετανιωμένος, εστιάζοντας στην απουσία προμελέτης, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος πρόκειται να ισχυριστεί ότι έχει μετανιώσει για τη δολοφονία, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάιν και ότι δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα, ενώ θα υποστηρίξει ότι έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες… για την κόρη του.

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει ο συζυγοκτόνος – «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν» (Video)

Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη: «Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα;» (Video)

Τα σημεία μαζικών δειγματοληψιών για Covid-19 από τον ΕΟΔΥ, την Δευτέρα, 21 Ιουνίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:56