search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Πώς σχολίασε ο Πάνος Σόμπολος την υπόθεση (Video)

22.06.2021 09:39
sompolos

Την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά σχολίασε ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολος.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο γνωστός δημοσιογράφος ερωτηθείς για το τι θα έκανε ο ίδιος αν το ρεπορτάζ για την υπόθεση της δολοφονίας απάντησε: «Θα αντλούσα όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες από τις πηγές. Δηλαδή, από την Ασφάλεια, την Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών, τα εργαστήρια, από τη γειτονιά και φίλους. Στη συνέχεια ό,τι στοιχείο έβγαζα θα το έβγαζα για να να ενημερώσω σωστά τους πολίτες».

«Από την εμπειρία μου και άλλα εγκλήματα αυτού του είδους με πολύ καθυστέρηση εξιχνιάστηκαν, γιατί πρέπει να την δέσεις καλά την υπόθεση. Δε μπορείς να την στείλεις στον εισαγγελέα χωρίς να είναι δεμένη η υπόθεση. Πολλά εγκλήματα παίρνουν πολλές μέρες ή και μήνες. Δεν είναι τόσο εύκολο», πρόσθεσε ο Πάνος Σόμπολος.

«Εχουμε και άλλα εγκλήματα που μοιάζουν με αυτό των Γλυκών Νερών, ωστόσο αυτό είναι από τα ειδεχθέστερα γιατί έχουμε και το σενάριο αλλά και την ηθοποιία του δράση. Είναι τεράστιο το κενό που δημιούργησε ο δράστης στην Αστυνομία», συμπλήρωσε ο κ. Σόμπολος.

Acun Ilicali: «Χρυσάφι» σε Σάκη και Μαριαλένα – «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά» (video)

Euro 2020: Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Σκωτίας

Ο μικρός ήρωας της Έλενας Ράπτη (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:31