search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:10
MENU CLOSE

Ουγγαρέζος για Ελευθερία Ελευθερίου: «Ντροπή η αντίδρασή της» (Video)

07.07.2021 13:06
dimitris-oyggarezos-new

Ντόρο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη περί ερωτικής επαφής του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor.

Όσα είπαν τόσο ο Τριαντάφυλλος όσο και ο Πάνος Καλίδης στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συζητήθηκαν στο Πρωινό, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αντιδρά έντονα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το όλο ζήτημα η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ντροπή η αντίδραση της Ελευθερίου που είπε “τον ξέρουμε τον Τριαντάφυλλο”. Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για να θιγεί η Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν είναι ωραίο να προβάλλεται αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μιλάμε για λεκτική βία» είπε συγκεκριμένα με το Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει:

«Αφού την Ελευθερία Ελευθερίου δεν την πειράζει που όλη η Ελλάδα έμαθε ότι έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά, τι μας νοιάζει εμάς; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στο μεταξύ, σε νέες του δηλώσεις ο Τριαντάφυλλος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε καμία αποκάλυψη.

«Ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς όλοι ηλίθιοι ή δεν είναι τόσο έξυπνοι και είμαστε εμείς πολύ έξυπνοι και το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή εγώ τον εκτιμώ κι έχω πει τα καλύτερα γι’ αυτόν, σαν προσωπικότητα δεν μου αρέσει. Είναι ντροπή ότι προσπαθούν να πουν ότι δεν το είπαν» τόνισε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Ζουγανέλης: Στα 15 μου μίλησα στον Τζον Λένον και τη Γιόκο Όνο

Δημήτρης Γιώτης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν τόσο εκτεθειμένη στα φώτα, που την “έκαιγαν”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06