search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Google maps: Θα προβλέπει πλέον και τον συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς

21.07.2021 20:53
leoforeio_kosmos-new

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το google maps μπορεί να μας δείξει μια διαδρομή αλλά και να μας ενημερώσει για την κίνηση που υπάρχει στους δρόμους. Πλέον το συγκεκριμένο εργαλείο αναβαθμίζεται και θα μας δείχνει και εάν υπάρχει συνωστισμός στα Μέσα Μεταφοράς, στα λεωφορεία, τα τρόλει, το μετρό.


Και αυτό έγινε για τον επιπλέον λόγο του να είμαστε ενημερωμένοι εξαιτίας της πανδημίας εάν υπάρχει συνωστισμός. Το google maps έχει αρχίσει συνεργασία και λαμβάνει δεδομένα από 10.000 εταιρίες μεσων μαζικής μεταφοράς σε τουλάχιστον 100 χώρες στον κόσμο.


Θα μπορούμε να γνωρίζουμε εάν η γραμμή που θέλουμε να πάρουμε έχει κόσμο, εάν υπάρχουν κενές θέσεις για να καθίσουμε, και έτσι με αυτή την πληροφορία μπορούμε να αποφασίσσουμε αν θέλουμε να επιβιβαστούμε αμέσως ή να περιμένουμε το επόμενο λεωφορείο ή τρένο.


Η Google στο δελτίο τύπου για αυτή τη νέα εφαρμογή αναφέρει: «Εφαρμόζουμε παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία ανωνυμίας και διαφοροποιημένες τεχνικές προστασίας της ιδιωτικότητας στα δεδομένα του Ιστορικού Τοποθεσιών για να είμαστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και ιδιωτικά».

Διαβάστε επίσης:

Σχεδόν 3.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Οι «πρωταθλητές» στα ποσοστά θετικότητας

Μητσοτάκης για Βαρώσια: Δεν μας παραπλανούν οι απόπειρες νομιμοποίησης παράνομων πεπραγμένων

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα ανοιχτά των Σεπολίων στην κορυφή του κόσμου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:45