search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:11
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Ραγδαίες εξελίξεις – Προκαταρτική έρευνα για τους 2 αστυνομικούς διέταξε η Εισαγγελία

01.08.2021 12:15
dafni

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, σχετικά με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δυο αστυνομικών στην υπόθεση γυναικοκτονίας της Δάφνης.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επειδή αγνόησαν την κλήση για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας που κάλεσε το «100» δεν μπήκαν καν στον κόπο να βγουν από το περιπολικό.

«Είχα βγει στο μπαλκόνι και περίμενα γιατί τα δικά μου στοιχεία είχα δώσει για να έχουν πρόσβαση στην πολυκατοικία. Είδα οτι το περιπολικό ήρθε σε 25 λεπτά. Είδα να ανοίγουν τα παράθυρα, μπήκα μέσα για να τους ανοίξω, δεν χτύπησε κανείς. Ζήτησα από τον σύζυγο να βγει στο μπαλκόνι, αλλά περιπολικό δεν είδε. Μου είπε ότι μπορεί να κάνουν κύκλο για να βρουν πάρκινγκ. Είπα να περιμένουμε στο μπαλκόνι για να δούμε τι θα γίνει. Μείναμε για αρκετό διάστημα, αλλά περιπολικό δεν ξαναήρθε», περιέγραψε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Κατά τη διάρκεια της εισαγγελικής έρευνας θα εξεταστεί η πιθανότητα παραλείψεως πράξεων των αστυνομικών όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγό του, την κυνήγησε και την τραυμάτισε

Κορωνοϊός – Παγώνη: Εμβολιαστείτε, έρχεται δύσκολος χειμώνας (Video)

Σεισμοί Νίσυρος: «Ευτυχώς είναι στο θαλάσσιο χώρο», λέει ο Ευθύμιος Λέκκας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:07