search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι topless φωτογραφίες και η… εξήγηση (Photo)

18.08.2021 19:21
britney_spears_new

H διάσημη σταρ ανέβασε μια σειρά από εντυπωσιακά… γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram αλλά ο στόχος δεν ήταν το σκάνδαλο.

Αντιθέτως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνόδευσε την ανάρτηση στο Instagram με ένα μακροσκελές σχόλιο, όπου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους γδύθηκε.

Η τραγουδίστρια, εν ολίγοις, αναφέρθηκε στην μακρόχρονη δικαστική περιπέτεια που είχε για το ζήτημα της κηδεμονίας της, και είπε ότι «για πολύ καιρό αισθανόμουν ότι το βάρος όλου του κόσμου ήταν στους ώμους μου και τώρα θέλησα να αισθανθώ πιο ελαφριά, γυμνή, όπως γεννήθηκα».

Συμπλήρωσε δε ότι βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες αισθάνεται ότι «είμαι μια γυναίκα, μια όμορφη, ευαίσθητη γυναίκα που χρειάζεται να βλέπει τον εαυτό της στην πιο αγνή του μορφή», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα περάσει όλη τη ζωή της βγάζοντας γυμνές φωτογραφίες γιατί θα καταντήσει βαρετό…

Διαβάστε επίσης

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτουhttps://3a64c8321606b1627ba5215b59c25be4.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ο Γρηγόρης Πετράκος στηρίζει Τσιτσιπά: «Τώρα που είπε πως δεν συμμορφώθηκε σας χάλασε;»

Πέθανε από καρκίνο ο γνωστός κωμικός Σον Λοκ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01