search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Κατερίνη: Σάλος με γονείς αρνητές – «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, ξυπνήστε πρόβατα» (video)

15.09.2021 11:54
katerini

Επεισόδιο στην Κατερίνη όταν γονείς – αρνητές απαίτησαν να μπει η κόρη τους στο σχολείο χωρίς self test και μάσκα.

Ο πατέρας της μαθήτριας σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ είναι στρατιωτικός και γνωστός από τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις των αρνητών στην περιοχή. Μάλιστα, ο ίδιος και η σύζυγός του, ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter, μαζί με το ανήλικο παιδί τους.

Οι γονείς της μαθήτριας χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό «φασιστικά, σατανικά και παράνομα», ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως έτσι δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό.

«Καμία ΚΥΑ και κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Οι χειρότεροι είστε εσείς οι γονείς που φιμώσατε σήμερα τα παιδιά σας με τη μάσκα. Δικαίωμά σας είναι να βάλετε εσείς μάσκες και να κάνετε τεστ και εμβόλια στον εαυτό σας. Εγκληματίες, γι’ αυτό τα χειρότερα έρχονται, ξυπνήστε πρόβατα» είπε ο πατέρας για τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Το κοριτσάκι κάποια στιγμή παρενέβη στο βίντεο χωρίς να αντιλαμβάνεται ακριβώς την κατάσταση, και χαμογελώντας ακούγεται να λέει ότι «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

Ο πατέρας της μαθήτριας φέρεται κατά πληροφορίες να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις των αρνητών.

Σε παλιότερο βίντεο εξάλλου φαίνεται να προτρέπει άλλους πολίτες να μη φορούν μάσκες, να μην κρατούν αποστάσεις και φυσικά να μην κάνουν το εμβόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ευνοϊκότερο κατηγορητήριο ζητά η κατηγορούμενη – Συγκλόνισε η εικόνα της Ιωάννας (photos/video)

Θεσσαλονίκη: Ακατάλληλο νηπιαγωγείο με προκατασκευασμένες αίθουσες και… συρματόπλεγμα (Video)

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παραλία του νησιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:44