search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:12
MENU CLOSE

e-food: Kατακραυγή και κύμα αντιδράσεων από χρήστες στην εφαρμογή της εταιρείας

17.09.2021 21:51
e-food-new

Ασταμάτητη φαίνεται να είναι η αντίδραση των χρηστών της εφαρμογής e-food, μετά την απόφαση της εταιρείας να μετατρέψει τους διανομείς σε αυτοαπασχολούμενους.

Το hashtag #cancel_efood «τρέχει» πρώτο στις τάσεις στο twitter από την Πέμπτη το βράδυ όταν και άρχισε να μαθαίνεται η αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς των ντελιβεράδων της εταιρείας.

Η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της έγραψε εμμέσως πλην σαφώς «συγγνώμη λάθος», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα τους ανανεώσει τη σύμβαση.

Για αυτόν τον λόγο, οι πελάτες του e-food προχώρησαν και ένα βήμα παρακάτω, μπαίνοντας στο playstore της Google για να αφήσουν αρνητική κριτική και να δείξουν την αντίθεσή τους με την απόφαση του εργοδότη αλλά και την εργασιακή επισφάλεια των εργαζομένων.

Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, η εφαρμογή στις αξιολογήσεις έχει φτάσει στο 1,0 ,γεγονός που μαρτυρά τη μαζική φυγή χρηστών την εφαρμογής του e-food.

Ενδεικτικά μερικές αρνητικές κριτικές:

Το μήνυμα προς τους εργαζομένους

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν με το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητή Rider, στο πλαίσιο της αύξησης της παραγωγικότητας του στόλου και της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας, θα θέλαμε να σου προτείνουμε να συμμετάσχεις και εσύ στο σχήμα συνεργασίας freelancing.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας αλλά με βάση τα παραπάνω και το batch σου εκτιμούμε ότι θα ήταν καλύτερο να συνεχίσεις να εργάζεσαι ως freelancer… Σε διαφορετική περίπτωση, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης της υπάρχουσας σύμβασης…»

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο – Τρίτη δόση: Διχασμένοι οι επιστήμονες για τη χορήγησή της στον γενικό πληθυσμό

Σαρηγιάννης για κρούσματα: Μπαίνουμε εκ νέου σε αυξητική πορεία – Θα φτάσουμε στα 4.500 τέλη Σεπτεμβρίου (Video)

Κορωνοϊός: Αποτέλεσμα σε 5 λεπτά με νέο φορητό τεστ αντισωμάτων – Πόσο θα κοστίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:11