search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Έβαλαν δύο μαθήτριες σε λάθος σχολικό – Οι γονείς νόμιζαν ότι τις απήγαγαν

22.09.2021 16:39
sxoleio-mathites

Μετά το περιστατικό στη Βάρκιζα με το δίχρονο κοριτσάκι που οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού ξέχασαν επί ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο, έρχεται ένα ακόμα συμβάν ανευθυνότητας με ανήλικα παιδιά στη Λαμία.

Όπως αποκαλύπτει το Lamiareport.gr, γονείς από το χωριό Τσούκα, όπως κάθε μέρα, έβαλαν το πρωί τα δυο κοριτσάκια (πρωτάκια στο δημοτικό) στο σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να πάνε στο σχολείο στη Μακρακώμη.

Το μεσημέρι όμως οι μικρές μαθήτριες δεν ήταν στο λεωφορείο του γυρισμού. Και αυτό γιατί από το σχολείο είχαν βάλει τα μικρά κορίτσια σε λάθος σχολικό λεωφορείο για το χωριό Τυμρφηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το χωριό Τσούκα που περίμεναν οι γονείς τα παιδιά.

Ο οδηγός δήλωσε στους γονείς πως δεν γνώριζε τίποτα. Ανήσυχοι, πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν στο σχολείο με την ελπίδα ότι τα παιδιά θα έχουν ξεχαστεί εκεί. Βρήκαν όμως μόνο την καθαρίστρια και άρχισαν με αγωνία να ψάχνουν τα κοριτσάκια τους.

«Είχαμε περίπου μιάμιση ώρα που ψάχναμε τα παιδιά. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε έναν εφιάλτη. Πήγαμε να τρελαθούμε. Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας…», είπαν οι γονείς στο LamiaReport.

Τα «πρωτάκια» – που βρίσκονταν σε λάθος λεωφορείο – τα είχαν χαμένα αφού δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στο οδηγό σε ποιο χωριό μένουν και ποιος ειναι ο προορισμός τους και έτσι ο οδηγός είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη με τα δυο κοριτσάκια που είχαν ξεμείνει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Όπως επίσης είπε στο Lamiareport.gr, ο πατέρας της μιας μαθήτριας, την επόμενη ημέρα ο Διευθυντής του σχολείου δεν μπορούσε να τους δώσει κάποια πειστική απάντηση για αυτό που συνέβη και πως δεν σκοπεύουν να καταθέσουν μηνύσεις.

Διαβάστε επίσης

Μετεωρίτης έγινε ορατός τη νύχτα στην Ελλάδα (Video)

Ένοπλη επίθεση: Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι, σε βάρος 32χρονου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Σοκ στη Ρόδο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 30χρονη στη μέση του δρόμου – Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε ο δράστης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:29