search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:25
MENU CLOSE

Εκπομπή αυτοβελτίωσης προτείνει το Open! Θα το ζήσουμε κι αυτό…

27.09.2021 21:59
Untitled design (1)

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Youtube τροφοδοτεί με υλικό την τηλεόραση ή- αν θέλετε- αποτελεί «εισιτήριο» για τη μικρή οθόνη σε κάποιες περιπτώσεις.

Πρόσφατο παράδειγμα η τριάδα που αποτελούν οι Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας και Θέμης Καλόγηρος, για τους Youtubers είναι γνωστοί ως «Men of Style», τους οποίους πρόσεξε κάποιος από το Open και πρότεινε να κάνουν εκπομπή στο κανάλι με αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλά μέχρι τώρα.

Η εκπομπή «Απλές κουβέντες», εστιάζει στην αυτοβελτίωση και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ανδριανός, Παπανίκας και Καλόγηρος στις «Απλές κουβέντες» και μάλλον με απλές κουβέντες, θα δείχνουν πώς μπορεί κανείς να γίνει ο άνθρωπος που πραγματικά επιθυμεί, βελτιώνοντας ουσιαστικά την οπτική που έχει για τον εαυτό του.

Στην εβδομαδιαία εκπομπή με τον κάθε καλεσμένο τους θα συζητούν για όλα «όσα μάς ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν, αλλά διστάζουμε ενδεχομένως να τα εκφράσουμε», υποστηρίζουν και το εκφράζουν προς τα έξω δια του καναλιού της Παιανίας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι, λέει, οι διαπροσωπικές σχέσεις και η εξέλιξη, η βελτίωση τους είτε πρόκειται για επαγγελματικές, είτε φιλικές, αλλά και οι πιο προσωπικές.

Στο πλατό που θα παραπέμπει σε ραδιοφωνικό στούντιο (κάτι από «Βινύλιο» σα να θυμίζει) οι παρουσιαστές και ο εκάστοτε καλεσμένος τους θα κάνουν φόκους σε θέματα αυτοβελτίωσης και θα «κουβεντιάζουν ουσιαστικά για θέματα που μάς απασχολούν».

Σύμφωνα με το κανάλι οι «Απλές κουβέντες» είναι «μια διαφορετική εκπομπή από τα συνηθισμένα που έχει στόχο να προβληματίσει, να αναδείξει ό,τι μας απασχολεί και να προτείνει κάποιες διεξόδους που μπορεί να βοήσουν να ξεπεραστούν ορισμένα προβλήματα».

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανές: Απολύθηκαν όλοι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι σε ιστοσελίδα – Αντ’ αυτών δουλεύουν, αμισθί, μαθητευόμενοι

Βασίλης Σπανούλης: Ο «Kill Bill» του ελληνικού μπάσκετ στην πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω»

Οι «Άγριες μέλισσες» το βράδυ της Κυριακής έκαναν διάλειμμα και δοκιμάστηκαν στις διαστάσεις κινηματογραφικής οθόνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:25