search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:28
MENU CLOSE

Τροχός της Τύχης: Παίκτης είπε την λέξη «εμετάσεων» αντί «εξετάσεων» και έστειλε συμπαίκτη του στον τελικό (Video/Photo)

30.09.2021 10:17
τροχοσ 4 new

Καμιά φορά το τρακ μπροστά από τις κάμερες είναι καταστροφικό.

Ετσι συνέβη και με τον  Χρήστο, έναν παίκτη του γνωστού και δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού Τροχού της Τύχης, που προβάλλεται στο Star .

Είχε έτοιμη την λύση ενός «γρίφου», αλλά κατάφερε να κάνει ένα άνευ προηγουμένου λάθος, λάθος που δεν θα το έκανε ούτε παιδί της Γ’ Δημοτικού.

Έχοντας μαζέψει 3.000 ευρω στον γύρο αυτό, του έλειπε μόνο το Ξ και το Μ από το «Συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων», αλλά το άγχος τον μπλόκαρε.

Σε τέτοιο σημείο που να μην βρει την λέξη «εξετάσεων», να πει «εμετάσεων» και να δώσει ένα απρόσμενο δώρο σε συμπαίκτη του, ο οποίος έλυσε τον γρίφο και πήγε στον τελικό.

Ο Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης είναι ο τίτλος ελληνικού τηλεπαιχνιδιού που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από την 1η Ιανουαρίου του 1990 μέχρι σήμερα από διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και με διαφορετικούς παρουσιαστές.

Η τελευταία επαναφορά της εκπομπής έγινε τον Μάρτιο του 2015 από το Star Channel με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη με την μετάδοση να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η εκπομπή βασίζεται στο αμερικανικό τηλεπαιχνίδι Wheel of Fortune που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 6 Ιανουαρίου 1975 από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα χωρίς διακοπή.

Διαβάστε επισης

Άγριες Μέλισσες: Εφιαλτικές στιγμές για τον Λάμπρο και την Ελένη

Netflix: Ποιες ταινίες κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο (video)

Όταν ο Τσιτσάνης «συνομιλεί» με τον Έρικ Μπάρντον και του Animals

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:25