search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Facebook: Ποιες εφαρμογές επωφελήθηκαν από το black out

05.10.2021 17:54
efarmoges_kinito-new

Και ενώ το facebook το Instagram και το whats app είχαν πάθει black out για περισσότερες από 6 ώρες οι χρήστες προκειμένου να επικοινωνούν μεταξύ τους, στράφηκαν σε άλλες εφαρμογές, οι οποίες είδαν ξαφνικά τις μετοχές τους να εκτινάσσονται.

Πολλοί στράφηκαν στο telegram μια εφαρμογή κλήσεων αλλά και άμεσων μηνυμάτων που θυμίζει πολύ το whats app. Μάλιστα ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που κατέβασαν την εφαρμογή που οι υπεύθυνοι της, την είδαν να εκτινάσσεται κατά 55 ολόκληρες θέσεις προς τα πάνω στο διάγραμμα των «κατεβασμένων» εφαρμογών (downloads)

Και ενώ ο Μάρκ Ζούκενμπεργκ και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη στο facebook χάνοντας δισεκατομμύρια δολάρια κάθε ώρα που περνούσε, πολλοί άλλοι χρήστες στράφηκαν προς την εφαρμογή signal. Μια εφαρμογή μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για smartphones και Η/Υ, που δίνει έμφαση στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει από τύχη – Θα είχε πεθάνει εάν δεν είχε ρίξει νερό πάνω της στο φαρμακείο» λέει ο ιατροδικαστής

Γαλλία – Καθολική εκκλησία: Σείεται από τεράστιο σκάνδαλο – Πάνω από 216.000 παιδιά βιάστηκαν από ιερείς από το 1950 μέχρι σήμερα στη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:35