search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:29
MENU CLOSE

Νέα Ερυθραία – Μητέρα του 40χρονου «σαμουράι»: Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη

25.10.2021 22:06
erithraia543-new

Συγκλονίζει η μητέρα του 40χρονου δολοφόνου του εργάτη φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, για την αποτρόπαιη πράξη του γιου της.

«Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

«Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη. Σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω κλάψει πολλές φορές γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα, φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω για την κόρη μου», τόνισε η μητέρα του «σαμουράι», ο οποίος  πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο εργαζόμενο στην εταιρεία φυσικού αερίου και τραυμάτισε έναν ακόμη.

Η μητέρα του δράστη δήλωσε ότι ο γιος της ακολουθούσε τη φαρμακευτική του αγωγή, δηλαδή έπαιρνε τα φάρμακά του αλλά «δεν ελέγχθηκε».

Την ίδια ώρα, την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν οι καταγγελίες των γειτόνων του 40χρονου ότι είχαν ειδοποιήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για την παραβατική συμπεριφορά του δράστη της δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Δεν θα γίνει η μαθητική παρέλαση λόγω εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά

Πέραμα: «Σταματήστε την καταδίωξη, υπάρχει κεντρική εντολή» – Στο φως διάλογοι-φωτιά της ΔΙΑΣ με το Κέντρο Επιχειρήσεων (Video)

Κορωνοϊός: Με μοριακό τεστ η κατάταξη των φαντάρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24