search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ιστορία του Νίκου Υποφάντη με τη Φώφη – «Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου ήξερες»

26.10.2021 19:07
gennimata_ypofantis-new

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά που έχασε την μάχη με τον καρκίνο, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια άλλη ιστορία. Έναν εφιάλτη για τον κάθε γονέα. Ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης μίλησε για το 3,5 ετών παιδί του το οποίο είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο (πλέον είναι καλά το παιδί) και συμπαραστάτη σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο είχε τη Φώφη Γεννηματά.

«Ήταν 3,5 ετών και χαροπάλευε με τον καρκίνο. Να μη συμβεί σε κανέναν, να σου φέρουν το παιδί σου σχεδόν νεκρό δυο και τρεις φορές» είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε να εξιστορεί τι έγινε με τη Φώφη.

Η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στο Παίδων  όπου νοσηλευόταν το παιδί του, και ήταν η μόνη που το είχε πάρει αγκαλιά, δίνοντας μεγάλο κουράγιο στο ίδιο αλλά και στην οικογένεια, με αυτή την κίνησή της.

Ο Υποφάντης έγραψε στο twitter και αποχαιρέτισε τη Φώφη με τον δικό του βιωματικό τρόπο: «Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό “παλιό” νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο».

Διαβάστε επίσης:

«Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη”» (Video)

Ναυάγιο στη Χίο: Συγκλονιστικό βίντεο με τις προσπάθειες των ναυαγών να μην πνιγούν – Η διάσωση από το Λιμενικό

Πάτρα: Κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά σε νηπιαγωγείο – 560 ανεμβολίαστοι δάσκαλοι στην Αχαΐα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33