search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Οργισμένες δηλώσεις για την λεηλασία κτιρίου που στέγαζε την επιχείρησή του

29.10.2021 16:09
gavalas654-new

Το ξέσπασμα του γνωστού σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά προκάλεσε η λεηλασία από αγνώστους των εγκαταστάσεων της παλιάς εταιρείας του στην Κάντζα Αττικής.

Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε στο Πρωινό του Αντ1 και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για την λεηλασία του κτιρίου.

 «Το κτίριο φυλάσσεται κάποιες ώρες της ημέρας. Δε μπορεί να φυλάσσεται όλη την ώρα γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα. Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές στο κράτος, τα τελευταία 11 χρόνια, να το πάρει και να το κάνει κάτι. Δηλαδή τι θέλουν να φτάσει στο μηδέν, όπως έκαναν με τη Μύκονο και κάποιοι άνθρωποι παράνομοι να ισχυροποιούνται;

Γιατί δε σηκώνουν drone να δουν ποιοι είναι και να εντοπίσουν αυτούς τους ανθρώπους και να κάνουν κάτι για τις περιουσίες μας; Έχουμε ξοδέψει εκατομμύρια. Πληρώνω από το υστέρημά μου για τη φύλαξη του κτηρίου, ποιος θα πληρώνει, το κράτος; Εγώ εδώ μέσα στέγαζα 300 άτομα, τα πέταξαν έξω για την κρίση που είχαμε…

Τώρα και επί 11 χρόνια, γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα; Να το πάρουν πότε; Σαφώς και θέλουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και γι’ αυτό κλέβουν. Εγώ έφτιαξα χώρο για να φιλοξενώ ανθρώπους και εργαζόμενους, όχι για να βλέπω αυτή τη λεηλασία. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο».

Ανάμεσα στις κλοπές που έγιναν στο κτίριο, σύμφωνα με τον σχεδιαστή είναι και τα κλιματιστικά και οι γεννήτριες, που ως γνωστόν το κόστος τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός σχεδιαστής είχε χρεοκοπήσει στο παρελθόν και μάλιστα εξέτισε και ποινή φυλάκισης για χρέη προς το Δημόσιο.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πασίγνωστος σκηνοθέτης μου είχε πει «επειδή όλες έχουν περάσει από το κρεβάτι μου, πες πού και πότε» (Video)

«Mega Καλημέρα» – Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου» (Video)

Μάθιου Πέρι: Ο «Τσάντλερ» ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του – Αποκαλύψεις για τα Φιλαράκια και τον εθισμό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:55