search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Χωρίς τέλος τα αρνητικά ρεκόρ στα κρούσματα- Σύσκεψη στο Μαξίμου (video)

03.11.2021 16:55
test-koronoios-new

Με τα κρούσματα κορωνοϊού να καλπάζουν και να καταρρίπτουν κάθε μέρα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, κυρίως για τους ανεμβολίαστους. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 6000 κρούσματα την Τετάρτη και σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό των ελέγχων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοινώθηκε χτες από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού rapid ή μοριακού τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων σε εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης, τράπεζες και υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα, ενώ αντίθετα δεν είναι απαραίτητο σε εκκλησίες, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία. Προβλέπονται επίσης αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες.

Οι ανακοινώσεις Πλεύρη πυροδότησαν αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο και σε επιχειρηματίες, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τροπολογία για την επίδειξη τεστ και για την είσοδο σε εκκλησίες.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της μαραθωνοδρόμου – Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν (Video)

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» για 600.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο με σαλμονέλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:20