search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:05
MENU CLOSE

Ολλανδή δημοσιογράφος: Λατρεύω τους Έλληνες, αν ήμουν στην Τουρκία θα πολεμούσα τον Ερντογάν (Video)

10.11.2021 20:38
dhmosiografos-new

«Ήμουν από τις πρώτες δημοσιογράφους που γράψανε για την Τουρκία. Πήγα στην Τουρκία έκανα τεράστια ρεπορτάζ. Αν ήμουν ανταποκρίτρια στην Τουρκία θα πολεμούσα την τουρκική εξουσία με αυτά που κάνω.»

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, μία ημέρα μετά το επεισόδιο με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα των παιδιών μου. Λατρεύω τους Έλληνες», ανέφερε η Ολλανδή δημοσιογράφος που τα τελευταία 40 χρόνια ζει στην Αθήνα και την Ύδρα.

Ως προς τα περί… Πακιστανών υπηρετών που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά της, η Ingeborg Beugel ξεκαθάρισε ότι στο σπίτι της φιλοξενεί έναν άστεγο.

Για τον Αφγανό πρόσφυγα που φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Ύδρα, κάτι που οδήγησε προ μηνών στη σύλληψή της, η Beugel ανέφερε ότι δεν ήταν ποτέ παράνομος, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι γνωστή για τη φιλοξενία της.

Για την Τουρκία, η Ολλανδή δημοσιογράφος ανέφερε ακόμα ότι όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στη γειτονική χώρα, ότι είναι μια δικτατορία.

Διαβάστε επίσης:

Evergrande: Νέα αθέτηση πληρωμών κινεί τις διαδικασίες πτώχευσής της

Μέγκαν Μαρκλ: Φοβόταν ότι ο πατέρας της θα διαρρεύσει επιστολή της προς αυτόν, δηλώνει εργαζόμενος του παλατιού

ΟΗΕ: Οι προσφυγικές ροές δεν δικαιολογούν τείχη, συρματοπλέγματα και pushbacks

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:57