search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Η Xαγιέτ Αμπιντάλ ζητά διαζύγιο μετά τις αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση του άντρα της

19.11.2021 18:24
abidal-new

«Αναγκασμένη από τις συγκυρίες και τη δυσαρέσκεια που της προκάλεσε η υπόθεση Χαμραουί, η Χαγιέτ Αμπιντάλ θα κάνει αίτημα διαζυγίου», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος της συζύγου του Ερίκ Αμπιντάλ.

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον ξυλοδαρμό της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν, Χαμραουί που όπως όλα δείχνουν εμπλέκεται και ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ ήταν η αφορμή για την κατάθεση του διαζυγίου.

Αλλά υπάρχουν και υπόνοιες πως ο Αμπιντάλ διατηρούσε και εξωσυζυγική σχέση με την Χαμραουί.

Σχετικά με το συμβάν, ενώ η έρευνα ήταν στραμμένη στη συμπαίκτριά της, Αμινάτα Ντιαλό, η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο της Χαμραουΐ είναι γραμμένο στο όνομα του Ερικ Αμπιντάλ, όπως αποκάλυψε η Le Monde σε δημοσίευμά της.

Μάλιστα, το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπόθεση «εκδίκησης», λόγω και των κοντινών σχέσεων που έχουν εντοπίσει οι αρχές ανάμεσα σε Αμπιντάλ και Χαμραουΐ, απορρίπτοντας το αγωνιστικό κίνητρο για θέση στην… 11άδα με το οποίο είχαν συνδέσει τη Ντιαλό όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον Νίκο Μουτσινά (Video)

Πέθανε ο Μικ Ροκ – «Ο άνθρωπος που φωτογράφησε τα ’70s»

Λευτέρης Πανταζής: Με απείλησαν με όπλο ενώ ήμουν στην πίστα και τραγουδούσα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:25