search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Βασίλης Κούκουρας: Τι είπε για τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» και για το θέατρο

19.11.2021 19:58
koykoyras432-new

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας και μίλησε για τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που πρωταγωνιστεί αλλά και την αγάπη του για το θέατρο.

Φέτος τον θαυμάζουμε ως Τόλη Κακαλιούρα στην κωμική σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα»,  σειρά για την οποία παραδέχτηκε ότι «στα γυρίσματα γελάμε πολύ».

«Είναι καλή η ατμόσφαιρα στο σίριαλ. Περνάω καλά. Είναι εφάμιλλη του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Είναι η ενέργεια, η χημεία. Περνάμε ωραία, γελάμε αλλά κάνουμε και δουλειά», πρόσθεσε.

Η ενασχόλησή του με την υποκριτική

«Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα», είπε σχετικά με την απόφασή να γίνει ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό».

Για το αν έχει αλλάξει από τότε, σημείωσε: «Δεν έχω αλλάξει αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο» αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο».

«Έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό» αποκάλυψε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Η Xαγιέτ Αμπιντάλ ζητά διαζύγιο μετά τις αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση του άντρα της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Καταγγέλλει ότι την έκλεψαν σε ξενοδοχείο – Κατέθεσε μήνυση

Πέθανε ο Μικ Ροκ – «Ο άνθρωπος που φωτογράφησε τα ’70s»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:18