search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:16
MENU CLOSE

«Φωτιά» στη Βουλή από τον Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στα μνημόνια

22.11.2021 17:16
Kyriakos-Mitsotakis-new (4)

Με ιδιαίτερα «οξύ» τρόπο σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη δευτερολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παρεμβαίνοντας αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη ΔΕΗ, είπε σε πολύ έντονο ύφος και προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ότι «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας μαζί με τον κ. Βαρουφάκη και την υπερήφανη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015», προσθέτοντας αιχμηρά ότι «καταλαβαίνω πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα του Ιουλίου του ’15», εν μέσω φωνών από τα έδρανα.

Κατά τα λοιπά, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ψεύτη» σχετικά με τις γονικές παροχές, και συνέχισε την προσωπική επίθεση λέγοντας ότι «η αντιπολίτευση δεν σας ωρίμασε πολιτικά, είστε ένας τέως αποτυχημένος πρωθυπουργός, που έχασε τρεις εκλογές με 9 και 10 μονάδες διαφορά».

Διαβάστε επίσης

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σκίτσο της «Καθημερινής» ενόχλησε την ομάδα του Νίκου Ανδρουλάκη (Photo)

Εκνευρισμό στο Μαξίμου προκάλεσε η Γκάγκα

Επίσκεψη Βαρθολομαίου με παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:15