search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Εριέττα Κούρκουλου: Το ευχαριστώ στον γυναικολόγο της, που είχε προκαλέσει σάλο με το σποτάκι του «Συνεδρίου Γονιμότητας»

27.11.2021 12:02
kourkoulou

Φωτογραφία από την επίσκεψη στον γυναικολόγο της μαζί με ένα δημόσιο ευχαριστώ «ανέβασε» στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Ιδρύτρια του Save a Greek Stray (SGS) που γνωστοποίησε πριν από λίγο καιρό πως σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη έγραψε:

«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου η προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι, όμως, και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και για αυτό του χρωστάμε τα πάντα.
Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό. Αρχικά γιατί δεν χρειάζεται. Δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει)».

«Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδωθούν όλα για ένα λάθος. Ο κύριος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και ήταν από τους καλύτερους επιστήμονες στη χώρα. Για αρκετό καιρό, δεν αισθάνομαι άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ στο άνοιγμα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικαιοσύνης μας πιο όμορφης αλήθειας», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε επίσης:

James Καφετζής: Η Άννα Μαρία Βέλλη μου είχε μιλήσει στο Survivor για την κακοποίησή της (Video)

Κορωνοϊός – Τζανάκης: «Μπορεί να ξεπεράσουμε τους 20.000 νεκρούς»! (Video)

Εφημερίδα «Αυγή»: Ανακοίνωσε πρόγραμμα οικονομικής αναδιάρθρωσης με οικειοθελή αποχώρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:20