search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Έφοδος στο σπίτι του Marilyn Manson – Έρευνα για σεξουαλικές επιθέσεις

01.12.2021 19:51
Marilyn_Manson
Πηγή: Facebook

«Ντου» στο σπίτι του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποίησαν οι αμερικανικές αρχές στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εις βάρος του περί σεξουαλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Rolling Stone ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες πραγματοποίησαν την έφοδο και κατάσχεσαν υπολογιστές και προσωπικά αντικείμενα στο πλαίσιο έρευνας, καθώς ο Marilyn Manson κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση αρκετών γυναικών.

Ορισμένες από τις καταγγελίες αναφέρουν την ύπαρξη δωματίου με ηχομόνωση και ειδικές κλειδαριές. Ήδη σε εξέλιξη είναι αρκετές μηνύσεις εναντίον του.

«Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το ένταλμα υλοποιήθηκε σήμερα» δήλωσε σχετικά στο αμερικανικό περιοδικό πηγή από το γραφείο του σερίφη της περιοχή.

Σημειώνεται ότι σε ρεπορτάζ του Rolling Stone αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους το μοντέλο Ashley Morgan Smithline, δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν να μείνουν σε αυτό το περιβόητο δωμάτιο, το οποίο περιγράφεται σαν ένα μικρό δοκιμαστήριο καταστήματος ρούχων.

Η ηθοποιός του Game of Thrones Esmé Bianco είχε καταγγείλει ότι ο Manson την βίασε κατά τη διάρκεια των δύο ετών που ήταν ζευγάρι, την κακοποιούσε συχνά λεκτικά, της είχε στερηθεί ύπνο και φαγητό, αλλά επίσης και ότι την είχε μαστιγώσει και της είχε προκαλέσει ηλεκτροπληξία χωρίς τη θέλησή της.

«Οι πελάτες μου συνεχίσουν να στηρίζουν την αστυνομία του Λος Άντζελες στην έρευνά της και επικροτούν τις πρόσφατες ενέργειες κατά του Brian Warner» δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος των Bianco και Smithline.

Διαβάστε επίσης

Άρειος Πάγος: Αντιεισαγγελέας ζητά αναίρεση της απόφασης για αποφυλάκιση του Πατέλη

Εισήγηση για τα χριστουγεννιάτικα πάρκα: Μόνο για εμβολιασμένους επισκέπτες και εργαζόμενους

Τραμπ κατά Μεγκαν Μαρκλ:«Δεν σέβεται τίποτα, είναι μία χειριστική γυναίκα με ανάρμοστη συμπεριφορά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43