search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:43
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Δεν τελειώνουν τα πράγματα με μία συγγνώμη (Video)

14.12.2021 22:54
menegaki-eleni-new

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την είδηση ότι ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ των Ράδιο Αρβύλα, κατηγορείται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του και η Ελένη δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας την υπόθεση, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, τονίζοντας πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφερθεί έτσι».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, από την πλευρά της, η παρουσιάστρια τόνισε πως «ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι, είτε όχι, είτε είναι σχέση, είτε είναι κάτι τελείως περαστικό».

«Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Ως μητέρα, που έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες, το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι, κι εμείς οι γονείς αλλά και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να περάσουμε μερικά μηνύματα», προσέθεσε η Ελένη Μενεγάκη, σημειώνοντας πως οφείλουμε «να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς μπορεί να προστατευθεί».

Επίσης, δήλωσε πως «εμείς εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Είμαστε πάντα μαζί με όλα τα θύματα, με όποιον βρίσκεται σε μια τέτοια θέση 100%», καταλήγοντας στο εξής: «Κανείς δεν δικαιούται να ζήσει κάτι τέτοιο. Κανείς. Και νομίζω ότι κάποια πράγματα με μία ή με πολλές συγγνώμες, δυστυχώς δεν τελειώνουν».

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου για το κάψιμο βιβλίων: «Εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο» (Video)

GNTM 4: «Μου έβαλαν τρικλοποδιά Όλγα και Κωνσταντίνος», λέει η Ειρήνη Λεμπέση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετά τη Ροζίτα Σώκου: «Σαν να ξαναέχασα μια μάνα… »

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:39