search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:27
MENU CLOSE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη (video)

17.12.2021 14:28
XARALABOBOULOS_1712

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποθεώθηκε από τους χρήστες των social media για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη στο Θέατρο Ακροπόλ, λίγες μόνο ημέρες μετά το επεισόδιο στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη πήγε πριν λίγες ημέρες να παρακολουθήσει την παράσταση «Κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο «Ακροπόλ», ωστόσο, της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το θέατρο, αλλιώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα ανέβαινε στη σκηνή.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της παράστασης, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, προτιμώντας αντ’ αυτού να εκφράσει τις ευχές του για μια ενωμένη κοινωνία χωρίς διχασμό. Μάλιστα, σε ερώτηση “πώς πήρε την απόφαση” να προχωρήσει στην απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από την παράσταση, απάντησε πως “δεν πήρα καμία απόφαση”.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Όπως μετέδωσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η διευθύντρια και όχι η ταξιθέτρια, ήταν αυτή που κάλεσε τη Σάσα Σταμάτη στο γραφείο της και της ανακοίνωσε πως, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα ξεκινήσει την παράσταση αν δεν αποχωρήσει.

Σύμφωνα πάλι με το Πρωινό, η Σάσα Σταμάτη πήγε να πληρώσει εισιτήριο για την παράσταση όμως την αναγνώρισαν και της έδωσαν πρόσκληση.

Ρένος Ρώτας: «Συναποφασίστηκε να μην γίνει η παράσταση αν έμενε η Σταμάτη»

Οι συνάδελφοι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όπως ο συμπρωταγωνιστής του Φάνης Μουρατίδης, δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό. Ωστόσο, ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας που παίζει, επίσης, στην παράσταση, αποκάλυψε πως η απόφαση ήταν με τη συμφωνία του παραγωγόυ. Παράλληλα είπε ότι η Σάσα Σταμάτη εικοινώνησε με τον παραγωγό μετά το περιστατικό.

«Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ειλικρινά. Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε για αυτούς τους λόγους. Νομίζω πως ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη είναι με τον παραγωγό. Εμείς μάθαμε πως ήταν στο κοινό αφού έγινε το σκηνικό. Ρωτήσαμε γιατί καθυστέρησε η παράσταση, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Και μας είπαν για αυτόν τον λόγο. Δεν το συζητήσαμε ιδιαίτερα μετά, γιατί ήμασταν κουρασμένοι και δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ξεκάθαρα», ανέφερε ο Ρένος Ρώτας.

Διαβάστε επίσης:

Ροζίτα Σώκου: Διασωληνώθηκε η κόρη της – Νοσεί με κορωνοϊό (Video)

Λάκης Γαβαλάς για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Όταν τον είχα γνωρίσει, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει» (Video)

Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Αννίτα Πάνια: «Η μητέρα μου με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:27