search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:00
MENU CLOSE

Μαρακάκης για Παναγιωτόπουλο: «Η πράξη του είναι εφάμιλλη βιασμού, αλλά παραμένει πλημμέλημα» (Video)

19.12.2021 15:04
stathis-panagiotopoylos-new

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται εκτός Ελλάδας μίλησε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

«Η δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του είναι ένα απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα», είπε ο δικηγόρος.

Ο Γιάννης Μαρακάκης εξήγησε πως αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδέψει όπου θέλει, ενώ δεν είναι αναγκασμένος να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του για να τον εκπροσωπήσει στη δίκη.

Ο παρουσιαστής θα δικαστεί με τη διάταξη περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων και το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει ποινή 2 – 3 ετών. Ο Γιάννης Μαρακάκης τόνισε πως η πράξη του παρουσιαστή είναι εφάμιλλη βιασμού, ωστόσο νομικά αντιμετωπίζεται ως πλημμέλημα.

«Εφόσον η ποινή είναι με αναστολή, θα κάνει προφανώς έφεση και θα δικαστεί και σε δεύτερο βαθμό για να μειώσει την ποινή του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Συνεκπαίδευση αλεξιπτωτιστών Ειδικών Επιχειρήσεων Ελλάδας και ΗΠΑ (Photo)

Μπακοδήμου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο κομπλεξικός ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι ο γα@@ω (Video)

Φολέγανδρος: «Μάχη» στο λιμάνι – Superjet δαμάζει τα κύματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:00