search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:48
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή για τα …καλάθια του Μπράτη: «Κατάφερε να γίνει αντιπαθής» (Video)

23.12.2021 10:08
mpratis_new

Την έντονη αντίδραση των συντελεστών της εκπομπής Happy Day προκάλεσε η προκλητική δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τα …καλάθια.

«Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσου αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες “τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;”. Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά… Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις χωρίς λόγο τώρα στο τελείωμα του show που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας του Star ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε ερωτώμενος για τα νούμερα τηλεθέασης του 4ου κύκλου του GNTM: «Δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια».

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο-Νέα μέτρα: Στις 11:30 οι επίσημες ανακοινώσεις από Οικονόμου και Πλεύρη

Μενίδι: Ελάφι έκανε χριστουγεννιάτικη επίσκεψη σε… αυλή σπιτιού (Video)

Καιρός σήμερα: Χριστούγεννα με άνοδο της θερμοκρασίας από σήμερα – Πού θα βρέξει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:40