search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Βιβλίο: Η καλή χρονιά από τα ημερολόγια φαίνεται

23.12.2021 11:50
imerologio-new

Φέτος το μήνυμα των εκδόσεων Καστανιώτη είναι ότι «η καλή χρονιά από τα ημερολόγια φαίνεται» καθώς τύπωσε μια σειρά ευφάνταστων, χρήσιμων ευχάριστων και λειτουργικών ημερολογίων.

Ως άνθρωποι που επιθυμούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε κάτι, έστω και πολύ μικρό, ώστε να νιώθουμε καλά, ανοίγοντας μέσα μας ένα παράθυρο για να μπει το φως – κάθε μία μέρα του χρόνου.

Δήμητρα Διδαγγέλου, «Κάθε μέρα κι ένα ευχαριστώ» Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης, σελ 384

Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας, για να ζείτε την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο.

Δρ. Γουίντυ Ντράιντεν, «Κάθε μέρα μια θετική σκέψη», μετάφραση: Πέτρος Χατζόπουλος, σελ.384

Ο έρωτας αποτελεί την αιτία όχι μόνον της δημιουργίας αλλά και της ίδιας της ζωής. Είναι η αναζήτηση ενός πανάρχαιου απωθημένου, που όταν εκπληρώνεται, αποθεώνει την ύπαρξη, ενώ όταν εκλείπει, λογαριάζεται ως απώλεια. Ένα χρήσιμο απόκτημα, που μπορεί να αξιοποιηθεί ως σημειωματάριο ή ατζέντα, με μια λευκή σελίδα και ένα ερωτικό απόφθεγμα για κάθε μέρα του χρόνου.

Μαρία Θεοδώρου, «Κάθε μέρα ο έρωτας» σελ.384

Ένα σπαρταριστό ημερολόγιο, μια απολαυστική ανθολογία με τα πιο δημοφιλή «τιτιβίσματα» που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία.

«Ο τοίχος είχε την δίκη του υστερία», Ημερολόγιο #2022, σελ.: 128

Διαβάστε επίσης:

Βιβλίο: Πήραμε (;) γάτα

Βιβλίο: Παλιγγενεσία και αναστοχασμός

Βιβλίο: Προτάσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04