search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:28
MENU CLOSE

Survivor: To plan B του Acun σε περίπτωση χαμηλών επιδόσεων

24.12.2021 11:53
survivor-new

Μόλις δυο ημέρες απέχουμε από την επιστροφή του «Survivor» που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 26 Δεκεμβρίου.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά νωρίτερα προκειμένου να καταφέρει να χτίσει το κοινό του και να σημειώσει καλά νούμερα τηλεθέασης, κόντρα στα στοιχεία της Nielsen, που μαρτυρούν πως φέτος δεν είναι η χρονιά των ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tinasmess.gr η παραγωγή έχει ήδη σχέδιο σε περίπτωση που τα πράγματα για το ριάλιτι δεν εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τούρκος παραγωγός είναι έτοιμος σε περίπτωση που δει τα σκούρα να μετατρέψει το φετινό «Survivor» σε… All Star εκδοχή με παλιούς παίκτες να επιστρέφουν.

Άλλωστε η εκδοχή ενός All star πάντα υπάρχει στο μυαλό του Acun Ilicali, αφού είναι κάτι που γίνεται και στην Τουρκία. Ο παραγωγός του ριάλιτι ήταν εκείνος που είχε την τελική επιλογή του παικτών των δύο ομάδων.

Μάλιστα στους μαχητές ο Acun Ilicali έκανε φύλλο και φτερό τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως έχει γραφτεί άλλωστε η παραγωγή φέτος έδωσε έμφαση στο ριάλιτι στοιχεία και όχι στο αθλητικό.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα μεταδίδεται Κυριακή με Τετάρτη στις 9 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Γιατί ανακοινώθηκε άρον άρον ο 5ος κύκλος;

Τα fakenews στο μικροσκόπιο διεθνούς φόρουμ με προσωπικότητες κύρους

Η Τηλεθέαση «πέταξε» σαν τις «Άγριες μέλισσες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34