search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γονίδη: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί» (Video)

17.01.2022 12:29
gonidis-pagoni-new

Την ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρεται και στην ίδια, κλήθηκε να σχολιάσει η Ματίνα Παγώνη.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης.

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη

Καλεσμένη στο Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας, η Ματίνα Παγώνη απάντησε στον τραγουδιστή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το επίπεδο του καθενός έχει ήδη κριθεί. Επιπλέον, τόνισε ότι από τη στιγμή που ο ίδιος δεν είναι γιατρός δεν μπορεί να έχει γνώμη πάνω σε ιατρικά θέματα ούτε και να επηρεάζει τους υπολοίπους.

«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος.

Δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω. Σε όλους αρέσει να κάνουν τους γιατρούς. Βέβαια, για να κάνεις τον γιατρό πρέπει να έχεις σπουδάσει 15 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Τη διαψεύδει ο άνδρας που κατονόμασε για το revenge porn βίντεο – «Είμαι κι εγώ θύμα» (Video)

Μαρία Ηλιάκη: Και η 7 μηνών κόρη της θετική στον κορωνοϊό (Video)

Τόμι Λι: «Έσπασα» το διαδίκτυο πριν από τις Καρντάσιαν – «Ήμουν στο sex tape με την Πάμελα Άντερσον» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:05