search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Φρικτές αποκαλύψεις για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Βίαζε το κοριτσάκι μετά την εξομολόγηση

21.01.2022 14:13
katw-patisia-iereas2

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο 37χρονος της έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον υπολογιστή του, τον οποίον κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.

Σοκ προκαλεί και το γεγονός ότι η ανήλικη «αναγνώρισε» τον εαυτό της όταν πριν από λίγο καιρό είδε ταινία με περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, και μετά απ΄ αυτό βρήκε το κουράγιο να μιλήσει.

Το κορίτσι εκμυστηρεύθηκε την κόλαση που ζούσε στις φίλες και την οικογένειά της, περιγράφοντας ότι ο ιερέας, μετά την εξομολόγηση στο κατηχητικό τη βίαζε στο γραφείο του ή ακόμη και στο αυτοκίνητό του.

Ο ιερέας, στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες, έλεγε στο κοριτσάκι ότι είναι πρόσωπο της εμπιστοσύνης της, πατέρας και φίλος της, ενώ της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Καταγγελίες και για άλλες κοπέλες

Σταδιακά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και καταγγελίες από άλλες κοπέλες για τη δράση του ιερέα, σύμφωνα με τις οποίες τους προσέφερε ακόμη και χρήματα για να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους…

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να δημιοσιοποιήσουν επίσημα τα στοιχεία του, προκειμένου να τον καταγγείλουν και άλλες κοπέλες που ενδεχομένως έχουν πέσει θύματα της διαστροφής του…

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Και στην Ελλάδα η υποπαραλλαγή Όμικρον 2 – Εντοπίστηκαν δύο κρούσματα

Ηλίας Γκιώνης: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, με ρωτάνε «τι νούμερο τσιμέντο φοράς» (video)

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτει ξανά η Γεωργία – «Ελπίζω να βρω το δίκιο μου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17