search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 20/1/2022- Ο «Σασμός» και ο… σεισμός τηλεθέασης

21.01.2022 17:29
Sasmos_new

Σεισμό τηλεθέασης προκάλεσαν οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός» που βγήκαν χθες (20/1) στον αέρα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen «πετάχτηκε» στο 15,2% ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.571.000 τηλεθεατές. Μεταξύ 21.00 και 22.40, τρείς από τους δέκα τηλεθεατές που ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, είχαν επιλέξει την σειρά μυθοπλασίας του Alpha σύμφωνα με την οποία το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έπεσε  σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Εκείνος της ζήτησε εξηγήσεις και πάνω στο θυμό του είχε βίαια ξεσπάσματα. Χαμός δηλαδή.

Στο αντίπαλο δέος, δηλαδή τη σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega) ο Στάθης, που αν τον έπιανες από τη μύτη θα «έσκαγε», έψαχνε να βρει τη Βασιλική διότι ήθελε να της πει όσα τον «πνίγουν». Άααλλα βάσανα κι από εκεί.

Η σειρά του Mega με τη χωσιά στο φόντο κατάφερε να συγκεντρώσει στη συχνότητα του σταθμού 1.388.000 τηλεθεατές και όση ώρα ήταν στον αέρα το επεισόδιο επίσης τρεις στους δέκα (με τη στρογγυλοποίηση) είδαν τις εξελίξεις στη μανιάτικη ιστορία.

Απουσία της σειράς «Άγριες μέλισσες» αλλά και του «Survivor», πήραν τα πάνω τους τα τηλεπαιχνίδια. Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε ο «Τροχός της τύχης» και στην τέταρτη το «Deal» παραδόξως με ελαφρώς λιγότερη τηλεθέαση σε σχέση με το προχθεσινό επεισόδιο!

Την πεντάδα συμπληρώνει η- σταθερή αξία- σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στην δεκάδα επέστρεψαν η σειρά «Ήλιος» και το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ».

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: «Λύγισε» το Twitter με το τελευταίο βλέμμα του Πετρή στη μάνα του

Γιώργος Κατσαούνης – Survivor: «Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την ανήλικη» απαντά μέσω των δικηγόρων του

Ντοκιμαντέρ: Το «Latin noir» του Ανδρέα Αποστολίδη, για τη Λατινική Αμερική και το αστυνομικό μυθιστόρημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:57