search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Νέος Κόσμος: Ηχητικό ντοκουμέντο – «Βοήθεια, με χτυπάει» φώναζε η 19χρονη σύντροφος του αστυνομικού (Video)

22.01.2022 13:50
via_gynaikes

Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ με τις αγωνιώδεις εκκλήσεις 19χρονης που δέχτηκε επίθεση από τον αστυνομικό – σύντροφό της, στο Νέο Κόσμο.

«Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να φωνάζει η νεαρή γυναίκα. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ» συνεχίζει κλαίγοντας με λυγμούς.

«Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω» λέει.

Ακούγοντας τις εκκλήσεις της για βοήθεια γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διαμένει το ζευγάρι και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση για ενδοοικογενειακή βία.  

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος δεν άνοιγε, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και συνέλαβαν τον αστυνομικό που χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα της Ομόνοιας, συνελήφθη. Τόσο ο ίδιος όσο και η 19χρονη σύντροφός τους υπέβαλαν μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Η νεαρή γυναίκα είπε πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της.

Διαβάστε επίσης:

Χάπι βιασμού: Οι πρωτοποριακές συσκευές το ανιχνεύουν στο ποτό (Videos)

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης (Videos)

Πεινάτε διαρκώς; Αυτές είναι οι 4 πιθανές αιτίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:11