search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Το μαρκάρισμα σε Σακελλαρίδη και η «Ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ

07.02.2022 09:20
sakellaridis_new

Μαθαίνω, ότι γίνεται στενό μαρκάρισμα στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ενταχθεί στους κόλπους του κόμματος, αναλαμβάνοντας τομέα που έχει να κάνει με τις δομές πρόνοιας.

Δε γνωρίζω σε ποιο σημείο βρίσκονται οι κουβέντες, αλλά νομίζω ότι δεν θα έχουν θετική έκβαση, αφού ο Γαβριήλ δεν αντέχει τις συγκρούσεις και τις… μετατοπίσεις.

Διάφοροι θεσμικοί και έξω θεσμικοί παράγοντες, είχαν επιχειρήσει στο πρόσφατο παρελθόν να πείσουν τον Γαβριήλ να μπει σε μια διαδικασία απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν ευοδώθηκαν αφού δεν άντεχε να προβεί σε «αδελφοκτονία».

Πάντως η προσπάθεια ορισμένων να στήσουν απέναντι στον Τσίπρα αντίπαλο στο προσεχές συνέδριο συνεχίζεται αλλά δεν υπάρχουν πολύ πρόθυμοι…

Και σε ό,τι αφορά ορισμένα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κάνουν σκέψεις για ένταση και συγκρούσεις, μπορώ να πω ότι, εάν δεν τα ζυγίσουν καλά, θα ισχύσει για αυτούς το «όταν ο θεός θα (ξανά) βρέχει ποσοστά (με Τσίπρα) εκείνοι θα κρατούν Ομπρέλα».

Διαβάστε επίσης:

Το δίλημμα με Στυλιανίδη, οι εκλογές και οι αλλαγές σε ΕΛΑΣ και Λιμενικό

Το αντίο Μπογδάνου και ο στόχος των εθνικοφρόνων

Ποιοι παίζουν για υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55