search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Bob Saget: Από τραύμα στο κεφάλι ο θάνατος του ηθοποιού (video)

10.02.2022 08:52
bobsagetfinal_new
photo @instagram BobSaget

Από τραύμα στο κεφάλι που προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο Bob Saget. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είχε βρεθεί νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα, ακριβώς έναν μήνα πριν αλλά η αιτία θανάτου έγινε τώρα γνωστή.

Ο ξαφνικός θάνατός του είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, καθώς ο Saget ήτα ιδαιτέρως δημοφιλής λόγω της παλαιότερης συμμετοχής του στη σειρά Full House, που του χάρισε δόξα και αναγνωρισιμότητα.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο 65χρονος κωμικός διέμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, στο πλαίσιο περιοδείας. Ο ηθοποιός δεν ανταποκρίθηκε σε κλήσεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου και στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν τον Saget νεκρό στο δωμάτιό του…

Εγκεφαλική αιμορραγία

«Πλέον έχουμε στα χέρια μας τα συμπεράσματα των αρχών, έπειτα από την έρευνα που έγινε, και θεωρούμε σωστό να μάθουν και οι θαυμαστές του τα συμπεράσματα απευθείας από εμάς. Οι αρχές μας είπαν ότι ο Μπομπ πέθανε λόγω χτυπήματος στο κεφάλι. Σύμφωνα με την έκθεση, έπεσε κατά λάθος και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάποιο αντικείμενο. Στη συνέχεια δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο τραύμα, θεωρώντας ότι δεν ήταν σημαντικό και πήγε για ύπνο. Δεν είχε πιει ούτε είχε πάρει ναρκωτικά…» δήλωσε η οικογένεια του Bob Saget στο Page Six.

«Οι εβδομάδες μετά τον θάνατό του ήταν δύσκολες, αλλά συγκλονιστήκαμε από τα κύματα αγάπης από τους θαυμαστές του, που ήταν και μια ανακούφιση για εμάς και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες» προσθέτει η οικογένεια του ηθοποιού.

Όπως αναφέρουν οι NYT, όταν οι Αρχές εντόπισαν τον 65χρονο κωμικό, δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα. 

Πηγές του ΤΜΖ σημειώνουν ότι ο ηθοποιός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, που προκλήθηκε προφανώς από το τραύμα στο κεφάλι, ενώ είχε μια μεγάλη μελανιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Το μήνυμα της συζύγου του

Για την επέτειο ενός μήνα από τον θάνατό του, η σύζυγος του ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο με παλαιότερες στγμές του ζευγαριού στο Instagram. «Ένας μήνας χωρίς αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο» έγραψε μεταξύ άλλων.

«Ο Bob πραγματικά έζησε τη ζωή του στο έπακρο. Αντιμετώπισε τόσα εμπόδια όλα αυτά τα χρόνια, που μου έλεγε: «κοίτα, η ζωή είναι δύσκολη, πρέπει να την απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο…» πρόσθεσε η Kelly Rizzo.

Ποιος ήταν ο Bob Saget

Ο Bob Saget πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC «Full House» και το σίκουελ του Netflix «Fuller House». Ήταν επίσης ο δημοφιλής παρουσιαστής των πιο αστείων ερασιτεχνικών βίντεο της Αμερικής «America’s Funniest Home Videos», από το 1989 έως το 1997.

Ο Bob Saget είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip» (Video)

Καινούργιου: Εφαρμογή «είπε» ότι μοιάζει με τον Μητσοτάκη

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι συγκινητικές ευχές της Ελένης για τα γενέθλιά του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:51