search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:37
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Απίστευτη ιστορία στην Τουρκία – Άντρας νοσεί εδώ και 14 μήνες

11.02.2022 17:42
tourkia_new

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στην Τουρκία, όπου ένας άντρας νοσεί από κορωνοϊό εδώ και 14 μήνες.

Ο άτυχος άντρας βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε απομόνωση, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει βρεθεί 78 φορές θετικός σε τεστ από τότε που μολύνθηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Ο λόγος για τον Muzaffer Kayasan από την Τουρκία, ο οποίος, σύμφωνα με το RT, έχει τεθεί σε περιορισμό σε νοσοκομεία και στο ίδιο του το σπίτι για πάνω από ένα χρόνο και αναζητά απεγνωσμένα έναν τρόπο να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.

Αφότου μολύνθηκε από ένα στέλεχος του κορωνοϊού τον Νοέμβριο του 2020, ο Kayasan νοσηλεύτηκε μέχρι να μη χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Ξεπέρασε τα χειρότερα συμπτώματα της Covid-19, αλλά ο ιός παρέμεινε στον οργανισμό του και κάθε εξέταση στην οποία υποβλήθηκε έκτοτε βγήκε θετική, αναγκάζοντάς τον να παραμείνει σε απομόνωση, είτε στο νοσοκομείο είτε στο σπίτι του.

Ο Kayasan είναι ασθενής με λευχαιμία και είναι ανοσοκατεσταλμένος, γεγονός που σύμφωνα με τους γιατρούς εξηγεί γιατί ο οργανισμός του συνεχίζει να φιλοξενεί τον κορονοϊό μετά από τόσο καιρό.

Του έχουν συνταγογραφηθεί φάρμακα για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού του συστήματος, αλλά η διαδικασία είναι μακρά και δύσκολη.

Διαβάστε επίσης

Πυξ Λαξ: Η ανακοίνωση για τον μουσικό που εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης

Δολοφονία Άλκη: Εισαγγελική παρέμβαση για διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

Καταρίνα Βιτ: «Ασπίδα» στην Καμίλα Βαλίεβα από την «παγωμένη πριγκίπισσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:37