search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το κακό προαίσθημα και το στοιχείο που την έβαλε σε σκέψεις – Τι υποστηρίζει στενή φίλη της μητέρας (Video)

06.03.2022 19:23
patra

Τα δικά της βιώματα με την Τζωρτζίνα περιέγραψε στενή φίλη της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η γυναίκα, που έβλεπε τα κοριτσάκια να καταρρέουν μυστηριωδώς, μίλησε για την τετραπληγία της Τζωρτζίνας μετά από ανακοπή, για το χαμό της Μαλένας, αλλά και για τους γονείς των παιδιών.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί 8 χρονών και είχε μυαλό παιδιού 15 χρονών. Μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα. Όταν έπαθε ανακοπή και έμεινε τετραπληγική τα χάσαμε. Μου είχε πολύ αδυναμία, όπως και εγώ. Η Τζωρτζίνα, ακόμα και όταν ήταν σε αυτή την κατάσταση, όταν γελούσε, ξεχνούσαμε τα πάντα», περιέγραψε η φίλη της μητέρας για το άτυχο κοριτσάκι.

«Μια βδομάδα πριν το πάθει την είχα πάρει στο γάμο της αδερφής μου. Το παιδί ήταν πολύ χαρούμενο. Είχε χάσει την αδερφούλα της, τη μπεμπούλα, και την είχα πάρει μαζί για να χαρεί το παιδί. Δε φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε. Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι γιατί χόρευε, τραγουδούσε. Από εκείνη τη μέρα μου έχει μείνει το χαμόγελό της, όπως μου έχει μείνει και το πρώτο χαμόγελό της όταν μπόρεσε να αντιδράσει μετά την εγκεφαλική παράλυση που έπαθε, μετά την τετραπληγία. Μόλις της έλεγα “Τζωρτζίνα μου”, χαμογελούσε. Ήταν πολύ στεναχωρημένη για το χαμό της Μαλένας, αλλά είχε αποδεχτεί κατά κάποιο τρόπο ότι το αδελφάκι της είναι στον ουρανό», συνέχισε.

«Ηταν περίεργο που έπεφτε το οξυγόνο»

«Τη μέρα που “έφυγε” ήταν υποτονική και δεν είχε διάθεση. Την είχα δει σε βίντεο το μεσημέρι και απλά μου χαμογέλασε. Είχα προαίσθημα ότι θα φύγει τις 4 τελευταίες ημέρες. Με ανησυχούσε ότι έκανε συνέχεια επεισόδια στο τέλος, κατάλαβα ότι το παιδί δεν αντέχει άλλο. Πόσο να αντέξει η καρδούλα της. Όταν το παιδί νοσηλευόταν στο Ρίο άκουγα τον ήχο των μηχανημάτων και μου είπε η Ρούλα ότι πέφτει το οξυγόνο της μικρής, και της είπα να φωνάξει τους γιατρούς. Ήταν περίεργο που έπεφτε το οξυγόνο ενώ το παιδί έπαιρνε οξυγόνο. Και μετά το παιδί έπαθε ανακοπή», περιέγραψε.

«Πήρα τη Ρούλα να δω τι γίνεται, και μου είπε να τρέξω στο Ρίο γιατί το παιδί έπαθε ανακοπή και μεταφερόταν στο Καραμανδάνειο. Με πήρε η Ρούλα όταν βγήκε έξω, να μου πει ότι το παιδί έκανε ένα επεισόδιο αλλά επανήλθε. Αλλά τελικά η Τζωρτζίνα είχε “φύγει”. Όταν την πήρα πίσω τη Ρούλα ίσα που ακουγόταν η φωνή της. Ο Μάνος ήταν χάλια, ράκος», εξήγησε.

«Δεν έβγαινε η φωνή της»

«Η Ρούλα δεν έχει και πολλά περιθώρια αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Έχει ένα μήνα να βγει από το σπίτι, λόγω των αντιδράσεων του κόσμου. Το αν εκφράζει τα συναισθήματά της μέσα στο σπίτι της δεν το ξέρει κανείς. Ήταν σε πανικό η Ρούλα όταν με πήρε να μου πει για το παιδί. Το ότι δεν έβγαινε η φωνή της όταν μου είπε ότι “έφυγε”, λέει πολλά», τόνισε η ίδια.

«Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στον πόνο. Η Ρούλα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Δεν ξέρω αν είχαν χωρίσει με το Μάνο, αυτά είναι προσωπικά της οικογένειας. Ελπίζω να τελειώσει αυτή η κατάσταση, να βγει ένα αποτέλεσμα, να ξέρουμε γιατί “έφυγαν” αυτά τα παιδιά», είπε κλείνοντας η φίλη της μητέρας των τριών κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Με κουκούλα στα δικαστήρια ο μακελάρης – «Φονιά» φώναζε ο κόσμος (Photo | Video)

Θεσσαλονίκη: 20χρονος κακοποίησε σεξουαλικά 21χρονη με νοητική υστέρηση

Μνημόσυνο Άλκη: «40 ημέρες μόνο με πόνο» – Συγκλονίζουν οι γονείς του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:55