search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:22
MENU CLOSE

«Γιαβάς-γιαβάς» η «Γαλάζια Πατρίδα» στο τραπέζι Μητσοτάκη-Ερντογάν

08.03.2022 06:00
Mitsotakis-Erdogan_new

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν την επόμενη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, σ’ αυτή τη συγκυρία είναι χρήσιμη, για να διατηρήσει την μεταξύ μας ένταση σε χαμηλά επίπεδα.

Η Τουρκία, έχοντας αφήσει ανοικτούς διαύλους και με την Ουκρανία και με τη Ρωσία και με την πρωτοβουλία διαμεσολάβησης τις επόμενες μέρες, μπορεί να δείξει επιθετική διάθεση, σε μια περίοδο που μια κλιμάκωση στην περιοχή, μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Υπό την έννοια αυτή, δεν αποκλείεται ο Ερντογάν κατά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη να εμφανιστεί εξαιρετικά προκλητικός, βάζοντας στο τραπέζι όλη την ατζέντα που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Αν αυτό συμβεί, ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να ξανασκεφτεί την αρνητική -και απαξιωτική- διάθεση που δείχνει για μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε επίσης:

Οι εκτός λίστας «ολιγάρχες» και οι personae non gratae ρωσικές εταιρείες

Οι ενστάσεις Τσίπρα στη Βουλή και το παρασκήνιο με Δένδια

Το plan Β της κυβέρνησης στα ενεργειακά και το εκλογικό ρίσκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:21