search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:47
MENU CLOSE

Θυμήθηκαν με συγκίνηση τη Φώφη Γεννηματά

09.03.2022 08:19
fofi-new

Εγκαινιάστηκε χθες το «Δίκτυο Αγωγής Υγείας – Φώφη Γεννηματά» στο Ίλιον σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης παρουσία του συζύγου της αείμνηστης προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Τσούνη, των κορών της Αιμιλίας και Κατερίνας, της αδελφής της Μαίρης Γεννηματά, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου, Τόνιας Αντωνίου κ.α.

Πρόκειται για δομή ταιριαστή στο όραμά της καθώς θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας για γυναίκες, δωρεάν εξετάσεις όπως το τεστ Παπ, υπηρεσίες συμβουλευτικής και ένα δημοτικό ιατρείο μητρικού θηλασμού.

Ο δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος  Ζενέτος μίλησε με ζεστά και συγκινητικά λόγια για την Φώφη Γεννηματά, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η αείμνηστη πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, πάλεψε για την δημόσια υγεία και το ΕΣΥ. Πίστευε, όπως είπε, στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και στην δημιουργία δομών αστικού τύπου, το οποίο ο δήμος διεκδικεί.

Διαβάστε επίσης

Επική γκάφα της ΥΠΕΞ της Βρετανίας: Μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον… Νίκο Βέρτη (Photo)

Ποιος χάλασε την μάντρα του Προεδρικού Μεγάρου;

Δημήτρης Καιρίδης: Η ανάρτηση – απάντηση στον Αντώνη Τζανακόπουλο και στις κατηγορίες περί ρατσισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43